ADR oktatás küldeménydarabos veszélyes áru FELADÓJÁNAK

Nézzen bele!

ADR  /  oktatás  /  1.​3  /  küldeménydarabos szállítás  /  feladó


FEJLESZTÉS ÉS TESZTELÉS ALATT! Kérem látogasson vissza később, hogy Ön is részt vehessen online oktatásainkon.


ADR oktatásban kell részesíteni a veszélyes áruk FELADÓJÁNÁL közreműködő személyeket felelősségük és feladataik mértékének megfelelően, a rendelkezés 1.3 fejezete alapján. Feladó: az a cég, amely a veszélyes árut a saját nevében, vagy harmadik fél megbízásából közúti szállításra előkészíti és feladja.

► A résztvevő sikeres teszt után a 61/2013. (X. 17.) NFM rendeletnek megfelelő részvételi igazolást kap – melyet még a munkáltatónak is alá kell írnia. Az igazolás a jogszabálynak megfelelően 2 évig érvényes.

► A kurzus alkalmas az általános tájékoztató oktatás, a megjelölt munkakörökre (feladatokra) szakosított oktatás és a biztonsági képzés ADR ismereteinek gyors és egyszerű elsajátítására. A tananyag tartalmazza a 2017-es változásokat is!

► Jelen oktatás nem letölthető, csináld magad tematika, ez maga a szakszerű oktatás, végén az igazolással. Nézzen bele az oktatásba a kisképekre kattintva!

► Az oktatások kifizetése után 2 éves ingyenes hozzáférés kap a Doksi Trezor rendszerhez, ahol rendezett, letölthető formában rendelkezésére állnak a keletkezett dokumentumok például az elvégzett oktatások igazolásai. Továbbá a Doksi Trezor rendszerben ajándékokat is talál, például a magyar nyelvű írásbeli utasítást, valamint a napi munka során jól használható ellenőrző listákat. Nézzen itt körül!

► Az oktatás általános, ezért nem tartalmazza a ténylegesen feladott árukkal, a valódi feladási körülményekkel kapcsolatos ismereteket. A tananyag nem tartalmazza a robbanó- és radioaktív anyagokat (1-es és 7-es osztály). Az oktatási anyag részletes és szakszerű, azonban az oktatás sikeres elvégzése nem helyettesíti ADR biztonsági tanácsadó kötelező alkalmazását.

 

Ehhez a témához szorosan kapcsolódó oktatások:

AZ OKTATÁS MEGRENDELÉSÉNEK EGYSZERŰ ÉS GYORS MENETE:

Biztonságos
bankkártyás fizetés

Elektronikus számla
azonnal

Névre szóló, továbbküldhető
linkek az oktatáshoz

Egyszerű, online teszt

Igazolás a részvételről
TOVÁBBI KAPCSOLÓDÓ OKTATÁSOK
ADR oktatás küldeménydarabos veszélyes áru CÍMZETTJÉNEK Részletek Megrendelem
ADR oktatás küldeménydarabos veszélyes áru SZÁLLÍTÓJÁNAK Részletek Megrendelem
ADR oktatás, mentességek az ADR alól Részletek Megrendelem
Munkavédelmi oktatás - általános ismeretek Részletek Megrendelem
Munkavédelmi oktatás irodában dolgozók számára Részletek Megrendelem
Tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek Részletek Megrendelem
Vissza

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok