Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked

Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked
Bemutató oktatást kérek!
Bemutató oktatást kérek!
Nézzen bele!
Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked
Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked
Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked
Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked
Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked
Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked
Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked
Ingyenes munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás neked

Ez az én hozzájárulásom a járványhelyzet következményeinek enyhítésére. Tudom, sok vállalkozás van igen nehéz helyzetben, esetleg dolgozói is kényszerpihenőn lehetnek. Ne teljen feleslegesen az idő, kiváló lehetőség az éves munkavédelmi oktatás és a tűzvédelmi oktatás elvégzésére! Ráadásul most teljesen ingyenesen megtartom Neked és munkatársaidnak ezeket a képzéseket az online Oktatás itt és most rendszeremmel.

Vedd fel velem a kapcsolatot bátran! Irj emailt, vagy hívj még ma. 

► A jogszabályi munkavédelmi- tűzvédelmi oktatási kötelezettség teljesítésére alkalmas?

IGEN! Ugyanezeket az oktatásokat, ugyanígy okos eszözeiken kapják a szerződött partnerek is. Számos hatósági ellenőrzésen bizonyítottak már. Jelenleg 1100 1200 1960 felett van a kiállított részvételi igazolások száma.

► Tényleg ingyenes? Hihetetlen.

IGEN, és nincs apróbetű! Legfeljebb ha 15 fő alkalmazottad van, nem kérek az oktatásokért cserébe semmit. Azonban, ha nagyobb létszámmal dolgozol, akkor is keress meg bátran, az online rendszerem sok lehetőséget kínál.

► Mi a teendő?

Csak dobj egy emailt az egyedicsaba@gmail.com címre és írd meg nekem a következőket:

  1. munkáltató neve és címe,
  2. kapcsolattartó neve, beosztása, email címe, telefonszáma,
  3. írd a levél aljára "oktatás a Covid után", és "kérem, hogy maradjunk kapcsolatban";
  4. továbbá kérlek, csatolj egy Excel fájlt, ahol az első oszlop az alkalmazottjaid nevei, második oszlop pedig a dolgozóid saját email címei.

Adatkezelési szabályzatomat itt találod. Nem névlistát építek, hanem azt szeretném, hogy most egyszerűen, gyorsan, kényelmesen tudd teljesíteni a jogszabályokban előírt oktatási kötelezettségeidet. Továbbá ezzel talán hozzá tudok járulni az újrakezdésedhez is. Valamint picit remélem, hogy elnyeri tetszésed a munkavédelmi oktatásnak és a tűzvédelmi oktatásnak ez az elektronikus módja.

Tekintsd meg korábbi ügyfeleim, oktatottjaim véleményét. Ezek valós visszajelzések, itt moderálásra nincs lehetőségem:

 

 

Vedd fel velem a kapcsolatot bátran! Írj emailt, vagy hívj. Munkavédelmi szakmérnökként és tűzvédelmi szakemberként szívesen válaszolok akkor is, ha csupán egy kérdésed lenne. Kezdésnek minden kötelezettség nélkül ki is próbálhatod a rendszerem működését.

Ezen ajánlatom keretében akkor tudom teljesíteni feléd az oktatásokat, ha a napi jelentkezők számába beleférsz valamint nincs túl sok iparág specifikus ismeretre szükséged. Célom, hogy minél több ingyenes oktatást küldjek, mindenkit egyesével mérlegelek. Jelen felajánlásom egy lehetőség Neked, de kötelezettséget nem keletkeztet részemre. 

 

 

 

KÖTELEZŐ A MUNKAVÉDELMI OKTATÁS?

Munkavédelmi oktatás ingyenA munkavédelmi törvény 55. § (1) alapján minden munkáltatónak munkavédelmi oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy alkalmazottai munkába álláskor, munkahely, munkakör megváltozásakor, új munkaeszköz esetén, új technológia bevezetésekor elsajátítsák és a foglalkoztatás teljes időtartalma alatt rendelkezzenek az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel.

A munkavédelmi oktatást rendes munkaidőben kell megtartani, de a jogszabály az oktatás konkrét körülményeire feltételt nem határoz meg. Ezért az elméleti és esetenként a gyakorlati ismeretek elsajátítására tökéletesen elfogadható az elektronikus munkavédelmi oktatási forma

A képzés elvégzését a tematika megjelölésével és a résztvevő aláírásával ellátva, írásban kell dokumentálni. A szükséges ismeretek megszerzéséig - beleértve a visszakérdezést is - munkavállaló önállóan nem végezhet munkát!

 

A TŰZVÉDELMI OKTATÁSRÓL

Tűzvédelmi oktatás ingyenA tűzvédelmi törvény 22. § (3) szerint minden munkáltató köteles gondoskodni a munkavállalói, illetve a munkavégzésben részt vevő családtagjai tűzvédelmi oktatásáról. A jogszabály a tűzvédelmi oktatás megtartását évenkénti gyakorisággal írja elő! Az ismereteknek ki kell terjednie a konkrét tűzvédelmi használati szabályokra (Országos Tűzvédelmi Szabályzat megfelelő részei), a tűz észlelésével, jelzésével, oltásával valamint a meneküléssel kapcsolatos ismeretekre, továbbá a telephely tűzvédelmi szabályzatának utasításaira, a tűzriadó terv ismertetésére.

A tűzvédelmi oktatási tematika összeállítását, illetve magának a tűzvédelmi oktatásnak a megtartását esetenként a tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személy kötelező alkalmazásáról szóló törvény különböző tűzvédelmi végzettséghez köti!

 


 

AZ ONLINE MUNKAVÉDELMI- ÉS TŰZVÉDELMI OKTATÁS NÁLAD IS LEHET MOST ILYEN EGYSZERŰ ÉS INGYENES!

 

A munkavédelem-re kattintva kérj információt és/vagy árajánlatot a munkavédelmi + tűzvédelmi feladatok teljes körű ellátására az Online oktatási rendszerem korlátlan használatával együtt. Lehetőséged van cégemet megbízni a kapcsolódó környezetvédelmi és ADR ügyek rendbetételével is! A keletkező dokumentumokat pedig a Doksi Trezor fogja tárolni. Keress meg bizalommal!

 

Tekintsd meg korábbi megrendelőim véleményét a rendszerről / tananyagokról!

 

Az online oktatás-ra kattintva próbáld ki bemutató online oktatásaimat! Az első kettő ingyenes és kötelezettséggel nem jár. Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR a 2021-es jogszabályoknak és módosításoknak megfelelően.

Hiperion Tech Kft.

 

 

 

tűzvédelmi oktatás - blog személyes tartalommalSzemélyes blog: Jafar és a munkavédelem. Keresd fel, sok aktuális cikket találsz itt a munka-, tűz- és környeztvédelem valamint a veszélyes áru szállítás (ADR) világából - némi személyes tartalommal keverve.

Hogyan jön házhoz az oktató és miként történik az oktatás:
Névre szóló, továbbküldhető linkek az oktatáshoz
Névre szóló, továbbküldhető
linkek az oktatáshoz
Következő
Egyszerű, online teszt
Egyszerű, online teszt
Következő
Igazolás a részvételről
Igazolás a részvételről
Válogatás online oktatásainkból:
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításakor (már a 2021 ADR 1.3 szerint)
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításakor (már a 2021 ADR 1.3 szerint) Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Munkavédelmi oktatás, a saját laptopján online
Munkavédelmi oktatás, a saját laptopján online Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!