Munkavédelmi oktatásról részvételi igazolást kapok azonnal?

Töltse ki a túloldali mezőket, a legördülő menüből válasszon oktatást. Most ADR vagy tűzvédelmi oktatást is választhat. Egymás után két különböző oktatás elvégzésére is van lehetősége! Amint megnyomta a Kérem az online oktatás gombot, egy emailt fog kapni, benne az oktatást tartalmazó linkkel.

  1. Nyissa meg a linket (1), olvassa el az oktatást.
  2. Majd a lap alján lévő gobra kattintva kezdheti el a tesztet (2).
  3. Sikeres kitöltés után Ön névre szóló értékelést és részvételi igazolást (3) fog kapni a kiválasztott oktatás elvégzéséről.

Ha megtetszett fejlesztésünk, Önöknél is lehet ilyen egyszerű a munkvédelmi és/vagy tűzvédelmi oktatás! Vegye fel velülnk a kapcsolatot,

  • rendbe tesszük iratait,
  • elkészítjük a személyre szabott oktatási tematikákat,
  • megtartjuk az oktatásokat.

Kérjen ajánlatot komplex munkavédelmi szolgáltatásainkra!
  • Vállakozásunk számos téren rendelkezik jelentős ipari tapasztalatokkal. Ezt kihasználva dolgozunk partnereinknek, végezzük a bejárásokat készítjük el a szükséges dokumentumokat.
  • Elegendő egy munkavédelmi szakembert megbízni, akinek kellő rálátása van e négy feladatkörre. Egyszerűbb, hatékonyabb és olcsóbb együttműködés! Rendezett dokumentumok, precízen elkészített munkahelyi kockázatértékelés, személyre szabott tűz- és munkavédelmi oktatások, elkerülhető munkabalesetek. Ezek az eredmények, amennyiben megtisztelnek ajánlatkérésükkel és megbízást adnak cégünknek.
  • A tényleges munkakörnyezethez igazítva készítjük el a szükséges oktatásokat. Saját logó, fényképek a valódi veszélyekről, konkrétumok, semmi felesleges információ. Lehetőség van az oktatási csomag munkakörönkénti összeállítására. Sőt akár egy-egy konkrét munkavállalóra is lehet a tematikákat optimalizálni. Nincs többé álltalános, unalmas munkavédelmi oktatás!
  • Munkánk során elmagyarázzuk a dolgozóknak, hogy a munkavédelmi, tűzvédelmi erőfeszítések az ő érdekeiket szolgálja.

Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Hiperiontech munkavédelem logo

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!