Próbálja ki online oktatásainkat!

 

 

Reméljük megtapasztalja rendszereink előnyeit. Kötelezettség nélkül, egyszerűen:

 1. Töltse ki a túloldali mezőket, a legördülő menüből válasszon oktatást.
 2. Most munkavédelmi, tűzvédelmi vagy ADR online oktatást is választhat.
 3. Egymás után két különböző oktatás elvégzésére is van lehetősége!
 4. Amint megnyomta a Kérem az online oktatás gombot, egy emailt fog kapni, benne az oktatást tartalmazó linkkel.

A levélben megtalálható linket (1) nyissa meg, olvassa el az oktatást. Majd a lap alján lévő gobra kattintva kezdheti el a tesztet (2). Sikeres kitöltés után Ön névre szóló értékelést és részvételi igazolást (3) fog kapni a kiválasztott oktatás elvégzéséről.

Ha megtetszett fejlesztésünk, Önöknél is lehet ilyen egyszerű a munkvédelmi és/vagy tűzvédelmi online oktatás! Vegye fel velülnk a kapcsolatot, a munkavédelem-re kattintva!

 • rendbe tesszük iratait,
 • elkészítjük a személyre szabott oktatási tematikákat,
 • megtartjuk az oktatásokat.

 

Kérjen ajánlatot az Online oktatásra és a komplex szolgáltatásainkra!
 • Vállakozásunk számos téren rendelkezik jelentős ipari tapasztalatokkal. Ezt kihasználva dolgozunk partnereinknek, végezzük a bejárásokat készítjük el a szükséges dokumentumokat, állítjuk össze az oktatási tematikákat.
 • Elegendő egy munkavédelmi szakembert megbízni, akinek kellő rálátása van e négy feladatkörre. Egyszerűbb, hatékonyabb és olcsóbb együttműködés! Rendezett dokumentumok, precízen elkészített munkahelyi kockázatértékelés, személyre szabott tűz- és munkavédelmi oktatások, elkerülhető munkabalesetek. Ezek az eredmények, amennyiben megtisztelnek ajánlatkérésükkel és megbízást adnak cégünknek.
 • A tényleges munkakörnyezethez igazítva készítjük el a szükséges oktatásokat. Saját logó, fényképek a valódi veszélyekről, konkrétumok, semmi felesleges információ. Lehetőség van az oktatási csomag munkakörönkénti összeállítására. Sőt akár egy-egy konkrét munkavállalóra is lehet a tematikákat optimalizálni. Nincs többé álltalános, unalmas munkavédelmi oktatás!
 • Munkánk során elmagyarázzuk a dolgozóknak, hogy a munkavédelmi, tűzvédelmi erőfeszítések az ő érdekeiket szolgálja.
 

 

Vegye fel velülnk a kapcsolatot, a munkavédelem-re kattintva! Munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, online munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR (2019) a 2020-as jogszabályoknak megfelelően!

 

ADR oktatás - blog személyes tartalommalSzemélyes blog: Jafar és a munkavédelem. Keresse fel, sok aktuális cikket talál itt a munka-, tűz- és környeztvédelem valamint a veszélyes áru szállítás (ADR) világából - némi személyes tartalommal keverve.

 

 

 

 

 

HIPERION TECH Oktató és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, Székhely: 1203 Budapest, Baross u. 5/A. C. lház. 1. em. 3.,

Telefon: 36 20 495 90 75, email: egyedicsaba@gmail.com


 

Munkavédelmi oktatásMunkavédelmi oktatás onlineMunkavédelem oktatásMunkavédelmi oktatásMunkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás online, MunkavédelemADR oktatás, online ADR oktatás, ADR oktatás onlineADR1.3 ADR oktatásTűzvédelmi oktatásTűzvédelem oktatásTűzvédelmi oktatás online.

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!