Próbálja ki online oktatásainkat!

 

Reméljük megtapasztalja rendszereink előnyeit. Kötelezettség nélkül, egyszerűen:

 1. Töltse ki a túloldali mezőket, a legördülő menüből válasszon oktatást.
 2. Most munkavédelmi, tűzvédelmi vagy ADR online oktatást is választhat.
 3. Egymás után két különböző oktatás elvégzésére is van lehetősége!
 4. Amint megnyomta a Kérem az online oktatás gombot, egy emailt fog kapni, benne az oktatást tartalmazó linkkel.

A levélben megtalálható linket (1) nyissa meg, olvassa el az oktatást. Majd a lap alján lévő gobra kattintva kezdheti el a tesztet (2). Sikeres kitöltés után Ön névre szóló értékelést és részvételi igazolást (3) fog kapni a kiválasztott oktatás elvégzéséről.

Ha megtetszett fejlesztésünk, Önöknél is lehet ilyen egyszerű a munkvédelmi és/vagy tűzvédelmi online oktatás! Vegye fel velülnk a kapcsolatot, a munkavédelem-re kattintva!

 • rendbe tesszük iratait,
 • elkészítjük a személyre szabott oktatási tematikákat,
 • megtartjuk az oktatásokat.

 

Kérjen ajánlatot az Online oktatásra és a komplex szolgáltatásainkra!
 • Vállakozásunk számos téren rendelkezik jelentős ipari tapasztalatokkal. Ezt kihasználva dolgozunk partnereinknek, végezzük a bejárásokat készítjük el a szükséges dokumentumokat, állítjuk össze az oktatási tematikákat.
 • Elegendő egy munkavédelmi szakembert megbízni, akinek kellő rálátása van e négy feladatkörre. Egyszerűbb, hatékonyabb és olcsóbb együttműködés! Rendezett dokumentumok, precízen elkészített munkahelyi kockázatértékelés, személyre szabott tűz- és munkavédelmi oktatások, elkerülhető munkabalesetek. Ezek az eredmények, amennyiben megtisztelnek ajánlatkérésükkel és megbízást adnak cégünknek.
 • A tényleges munkakörnyezethez igazítva készítjük el a szükséges oktatásokat. Saját logó, fényképek a valódi veszélyekről, konkrétumok, semmi felesleges információ. Lehetőség van az oktatási csomag munkakörönkénti összeállítására. Sőt akár egy-egy konkrét munkavállalóra is lehet a tematikákat optimalizálni. Nincs többé álltalános, unalmas munkavédelmi oktatás!
 • Munkánk során elmagyarázzuk a dolgozóknak, hogy a munkavédelmi, tűzvédelmi erőfeszítések az ő érdekeiket szolgálja.

 

Vegye fel velülnk a kapcsolatot, a munkavédelem-re kattintva! Munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, online munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR (2019) a 2020-as jogszabályoknak megfelelően!

 


 

HIPERION TECH Oktató és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, Székhely: 1203 Budapest, Baross u. 5/A. C. lház. 1. em. 3.,

Telefon: 36 20 495 90 75, email: egyedicsaba@gmail.com

 


 

Online munkavédelmi oktatás, munkavédelmi oktatás, munkavédelem, online munkavédelem, online munkavédelmi oktatás, munkavédelmi oktatás, munkavédelem, irodai munkavégzés, munkavédelem iradában, 1.3 online ADR oktatás, online ADR oktatás, ADR oktatás, ADR, ADR 1.3, ADR 1.3 oktatás, 1.3 ADR oktatás, online 1.3 oktatás, 1.3 oktatás, 1.3, tűzvédelem, tűzvédelmi oktatás, online tűzvédelmi oktatás, iparbiztonság.

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!