Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben

Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Bemutató oktatást kérek!
Nézzen bele!
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben

 

Ez az online munkavédelmi oktatás egy jelenleg is használt, a hatóságok által elfogadott munkavédelmi oktatás. Nézzen bele a képekbe! Próbálja ki 2020-as bemutató online oktatásainkat, az első kettő ingyenes és nem jár kötelezettséggel! Amennyiben megtetszettek rendszereink, Önök számára is elkészítjük a munkakörökre szabott online munkavédelmi oktatásokat. Vegye fel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot bizalommal!

 


 

A munkavédelmi oktatásról

 

A munkavédelmi törvény 55. § (1) alapján minden munkáltatónak munkavédelmi oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy alkalmazottai:

  • munkába álláskor,
  • munkahely, munkakör, munkaeszköz változása esetén,
  • új tchnológia bevezetése esetén

elsajátítsák és a foglalkoztatás teljes időtartalma alatt rendelkezzenek az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel. A munkavédelmi oktatást rendes munkaidőben kell megtartani, de a jogszabály az oktatás konkrét módjára feltételt nem határoz meg. Ezért az elméleti ismeretek elsajátítására tökéletesen elfogadható az online munkavédelmi oktatási forma. Az oktatás elvégzését a tematika megjelölésével és a résztvevő aláírásával ellátva irásban kell dokumentálni. A szükséges ismeretek megszerzéséig - a munkavédelmi oktatást követő, sikeres visszakérdezésig - munkavállaló önállóan nem végezhet munkát!

A munkavédelmi törvény 57. § (3)-ban a munkabiztonsági szaktevékenységek között nem sorolja fel sem a munkavédelmi oktatási tematika összeállítását, sem a munkavédelmi oktatás megtartását. Ezért a jogszabály szerint nem kötelező, de ennek ellenére ajánlott felkészült, az adott iparágat ismerő munkavédelmi szakember bevonása. Ennek megfelelően a munkavédelmi törvény végrehajtási rendelete munkavédelmi szakképesítéssel rendelkező személy kötelező alkalmazását írja elő.

 


 

Online munkavédelmi oktatás egy vegyiüzemben

 

munkavédelem fejvédő táblaJelen oktatást az Ankel Kft-nek készítettük, aki magyar kisvállalkozás. Fő tevékenysége veszélyes anyagokat tartalmazó zsírtalanítási hulladékok és halogénmentes oldószerek, oldószer keverékek regenerálása, valamint egyéb vegyi anyagok gyártása.
 
munkavédelem hallásvédelem táblaMegbízásunk közel 10 éve a cég összes munkavédelmi és tűzvédelmi ügyeire kiterjed. Esetenként iparbiztonsági feladatokkal is foglalkozunk. Munkavédelemmel kapcsolatos munkáink az évente megrendezésre kerülő SKET gyakorlaton a hatóság előtt rendszeresen bizonyítja megfelelőségét.
 
munkavédelem légzésvédő táblaJelen online munkavédelmi oktatást a cég műszakos dolgozói számára készítettük. A számukra fontos ismereteket tartalmazza érthető formában, tömören. A dolgozók zöme saját email címére megkapta a nevére szóló oktatást. A tesztet kivétel nélkül mindenki 90% fölött teljesítette. Az internet világában kevésbé járatos munkatársak pedig egy irodai számítógép előtt ülve, a műszaki vezető előadásában a hagyományos módon teljesítették a munkavédelmi oktatást.
 
munkavédelem figyelem táblaBüszkék vagyunk arra, hogy a vállalkozásnál még nem volt munkabaleset, vagy foglalkozási megbetegedés. Sőt jelentősebb havária esemény sem történt még.
 
munkavédelem zuhanásgátló táblaTovábbá az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség képviselői legutóbbi átfogó ellenőrzésük alkalmával elfogadták az elektronikus rendszerünkkel tartott online munkavédelmi oktatásokat.
 
 
 

 

Önöknél is lehet ilyen egyszerű az online munkavédelmi oktatás!

 

A munkavédelem-re kattintva KÉRJEN INFORMÁCIÓT és/vagy árajánlatot a munkavédelem feladatainak ellátására az Online oktatási rendszerünk korlátlan használatával együtt. Lehetősége van cégünktől kérni a kapcsolódó tűzvédelmi, környezetvédelmi és ADR ügyek rendbetételét is. A keletkező dokumentumokat pedig a Doksi Trezor fogja tárolni. Keressen meg bizalommal!

 
Az online oktatás-ra kattintva PRÓBÁLJA KI bemutató online munkavédelmi oktatásainkat! Az első kettő ingyenes és kötelezettséggel nem jár. Munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, online munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR (2019) a 2020-as jogszabályoknak megfelelően. Hiperion Tech Kft.
 
 
 

Hasznos linkek a munkavédelem területéről: munkavédelmi törvény, a munkavédelem területén is kötelező szakembert foglalkoztatni, Magyarországon a munkavédelem állami irányítása, Pénzügyminisztérium munkavédelmi témájú jelentései. A munkavédelem Nemzeti Politikája. Az egyéni védőeszközökről. Építőipari munkavédelmi kampány. Munkavédelmi hatósági jelentések. Munkavédelmi tárgyú jogszabályok. A munkahelyi kockázatértékelésről. A munkabaleseti jegyzőkönyvről. Munkavédelmi kiadványok. Nyissa meg ezeket, használja az információkat eredményesen!

Hogyan jön házhoz az oktató és miként történik az oktatás:
Névre szóló, továbbküldhető linkek az oktatáshoz
Névre szóló, továbbküldhető
linkek az oktatáshoz
Következő
Egyszerű, online teszt
Egyszerű, online teszt
Következő
Igazolás a részvételről
Igazolás a részvételről
További ízelítő oktatásainkból, melyet partnereinknek készítettünk:
Online 1.3 ADR oktatás igazolással (ADR 2019 szerint)
Online 1.3 ADR oktatás igazolással (ADR 2019 szerint) Részletek Bemutató oktatást kérek
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés, képernyős munkahely esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés, képernyős munkahely esetén Részletek Bemutató oktatást kérek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek Részletek Bemutató oktatást kérek
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel Részletek Bemutató oktatást kérek

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK A MUNKAVÉDELEM VILÁGÁBÓL

 

► 2020-04-03: Munkavédelmi képviselők képzése a Covid-19 járvány idején.

A 70/2020. (III. 26.) Korm. rendelet miatt visszavonásig, a felnőttképzésben jelenleg személyes jelenlétet igénylő képzés nem tartható, vizsga nem szervezhető.

A 2. § (1) bekezdése szerint a veszélyhelyzet időtartama alatt a képzés kizárólag távolléti oktatásban, távoktatás formájában, digitális képzésként szervezhető meg. Pontosan ilyen elektronikus oktatási formát kínál a HIPERION Tech által kifejlesztett Oktatás Online rendszter! Vegye fel a kapcsolatot! Elkészítjük az Ön cége számára is a szükséges munkavédelmi oktatásokat, sőt a munkavédelmi képviselő továbbképzési oktását is.

Az ITM munkatársai az javasolják, ha lehetséges a megválasztott munkavédelmi képviselők a képzésen a járványügyi veszélyhelyzet megszűnését követően vegyenek részt. Felhívják továbbá a figyelmet, hogy az éves továbbképzés is az idei év végéig teljesíthető. De amennyiben a képzésre, továbbképzésre mégis a veszélyhelyzet időtartama alatt kerül sor, az a 70/2020. Korm. rendelet értelmében csak távoktatás formájában valósulhat meg.

Az ITM 2020-03-31-én kiadott teljes tájékoztatója ide kattintva olvasható el.

Az online oktatás-ra kattintva próbálja ki bemutató oktatásainkat! Az első kettő ingyenes és kötelezettséggel nem jár. ADR (2019), munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, tűzvédelem és környezetvédelem a 2020-as jogszabályoknak megfelelően. HIPERION Tech Kft. Vegye fel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot bizalommal!

 

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!