Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek

Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Bemutató oktatást kérek!
Nézzen bele!
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek

 

Ez az online tűzvédelmi oktatás egy jelenleg is használt, a hatóságok által elfogatdott tűzvédelmi oktatás. A tananyag már tartalmazza a 2020-ban hatályba lépett Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) változásait is! Nézzen bele a képekbe! Próbálja ki bemutató online oktatásainkat, az első kettő ingyenes és nem jár kötelezettséggel! Amennyiben megtetszettek rendszereink, Önök számára is elkészítjük a konkrét telephelyükre kialakított online tűzvédelmi oktatást. Vegye fel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot bizalommal!

 


 

A tűzvédelmi oktatásról

 

A tűzvédelmi törvény 22. § (3) szerint minden munkáltató köteles gondoskodni munkavállalói, illetve a munkavégzésben részt vevő családtagjai tűzvédelmi oktatásáról. A jogszabály a tűzvédelmi oktatás megtartását évenkénti gyakorisággal írja elő! Az ismereteknek ki kell terjednie:

  • a konkrét tűzvédelmi használati szabályokra (Országos Tűzvédelmi Szabályzat megfelelő részei),
  • a tűz észlelésével, jelzésével, oltásával valamint a meneküléssel kapcsolatos ismeretekre,
  • valamint a telephely tűzvédelmi szabályzatának utasításaira.

A tűzvédelmi oktatási tematika összeállítását, illetve magának a tűzvédelmi oktatásnak a megtartását a tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személy kötelező alkalmazásáról szóló törvény különböző tűzvédelmi végzettséghez köti! Több kategória létezik, már annak az eldöntése is, hogy adott vállalkozás melyikbe tartozik, tűzvédelmi szakmai felkészültséget kíván.

A tűzvédelmi oktatás elméleti része teljesíthető az online oktatással. A tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személy alkalmazására kötelezett szervezeteknél az elméleti oktatás mellett gyakorlati képzést is kell tartani, ami természetesen csak hagyományos módon kivitelezhető.

FIGYELEM! A 30/2019. (VII.26.) BM rendelet miatt 2020. január 22-től át kell dolgozni a vállalkozások Tűzvédelmi Szabályzatát. Most jelentős (64 oldalnyi) változásokra kerül sor, ezért mindenütt a tűzvédelmi oktatási tematikákat is felül kell vizsgálni, hozzá kell igazítani a legújabb jogszabályi előírásokhoz! Változik sok más mellett például a teljes kockázati osztálybasorolás, a tűzveszélyességi osztályba sorolás, és az osztályok megnevezései is (Fokozottan tűz- vagy robbanásveszélyes osztály, Mérsékelten tűzveszélyes osztály, Nem tűzveszélyes osztály). 

 


 

Online tűzvédelmi oktatás egy gépjármű szervizben

 

Az ÓDOR Kereskedelmi és Logisztikai Kft. teljes körű, ügyfélközpontú szolgáltatást nyújt gépjármű szerviz és közúti szállítmányozás területén. 22 éves üzleti tapasztalat, 11 saját alkalmazottal és 3500 elégedett ügyféllel jelenlegi telephelyüket két éve nyitották.
 
Együttműködésünk már 7 éve tart, a vállalkozás munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi ügyeit intézzük. Nem rendszeresen, de esetenként ADR tanácsot is adunk, menteséggel szállítható fuvarmegbízások elvállalásának megerősítésé érdekében.
 
Jelen online tűzvédelmi oktatást a cég összes alkalmazottja – autószerelők, gépkocsivezetők, szervízvezető, diszpécser, ügyvezető – valamint a telephelyen munkát végző külsösök számára készítettük.
 
Különösen a nemzetközi fuvarokat teljesítő járművezetők számára felbecsülhetetlen előny, hogy akár út közben – természetesen egy pihenőhelyen – saját mobiltelefonjukról is részt tudnak venni az online tűzvédelmi oktatásokon. Az új belépő munkatársak pedig akár a munkaalkalmassági orvosi vizsgálatra várakozva is tudják teljesíteni az online tűzvédelmi oktatást (és persze a munkavédelmit is).
 
A sikeres tesztek után kiállított igazolásokat Doksi Trezor rendszerünk tárolja és értesítést ad, ha az évente szükséges online tűzvédelmi oktatásokat ismételten meg kell tartani. A cégnél kivétel nélkül minden alkalmazott rendelkezik saját email címmel, így az ismételt online tűzvédelmi oktatások kiküldése és teljesítése egyszerű és gyors. Nem szükséges minden kollégát egyszerre kivenni a munkából és kötelezni, hogy évente meghallgassa ugyanazt az előadást.

 

 

 

Önöknél is lehet ilyen egyszerű az évenkénti online tűzvédelmi oktatás!

 

A munkavédelem-re kattintva KÉRJEN INFORMÁCIÓT és/vagy árajánlatot a tűzvédelmi feladatok ellátására az Online oktatási rendszerünk korlátlan használatával együtt. Lehetősége van cégünktől kérni a tűzvédelemmel együtt a kapcsolódó munkavédelmi, környezetvédelmi és ADR ügyek rendbetételét is. A keletkező dokumentumokat pedig a Doksi Trezor fogja tárolni. Keressen meg bizalommal!

 

Az online oktatás-ra kattintva PRÓBÁLJA KI bemutató online tűzvédelmi oktatásainkat! Az első kettő ingyenes és kötelezettséggel nem jár. Munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, online munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR (2019) a 2020-as jogszabályoknak megfelelően. Hiperion Tech Kft.

 

 

Hasznos linkek a munkavédelem területéről: munkavédelmi törvény, a munkavédelem területén is kötelező szakembert foglalkoztatni, Magyarországon a munkavédelem állami irányítása, Pénzügyminisztérium munkavédelmi témájú jelentései. A munkavédelem Nemzeti Politikája. Az egyéni védőeszközökről. Építőipari munkavédelmi kampány. Munkavédelmi hatósági jelentések. Munkavédelmi tárgyú jogszabályok. A munkahelyi kockázatértékelésről. A munkabaleseti jegyzőkönyvről. Munkavédelmi kiadványok. Nyissa meg ezeket, használja az információkat eredményesen!

Hogyan jön házhoz az oktató és miként történik az oktatás:
Névre szóló, továbbküldhető linkek az oktatáshoz
Névre szóló, továbbküldhető
linkek az oktatáshoz
Következő
Egyszerű, online teszt
Egyszerű, online teszt
Következő
Igazolás a részvételről
Igazolás a részvételről
További ízelítő oktatásainkból, melyet partnereinknek készítettünk:
Online 1.3 ADR oktatás igazolással (ADR 2019 szerint)
Online 1.3 ADR oktatás igazolással (ADR 2019 szerint) Részletek Bemutató oktatást kérek
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés, képernyős munkahely esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés, képernyős munkahely esetén Részletek Bemutató oktatást kérek
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben Részletek Bemutató oktatást kérek
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel Részletek Bemutató oktatást kérek

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!