Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek

Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Bemutató oktatást kérek!
Bemutató oktatást kérek!
Nézzen bele!
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek

 

Ez az online tűzvédelmi oktatás egy jelenleg is használt, a hatóságok által elfogadott tűzvédelmi oktatás. A tananyag már tartalmazza a 2021-es jogszabály módosításokat, valamint a 2020-ban hatályba lépett OTSZ változásait is! Nézzen bele a képekbe! Próbálja ki bemutató online tűzvédelmi oktatásainkat, az első kettő ingyenes és nem jár kötelezettséggel! Amennyiben megtetszettek rendszereink, Önök számára is elkészítjük, megtartjuk a konkrét telephelyükre összeállított tűzvédelmi oktatást.

 

 

Vegye fel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot bizalommal! A tűzvédelmi főelőadó minden érdeklődésre, kérdésre szívesen válaszol személyesen is.

 


 

A TŰZVÉDELMI OKTATÁSRÓL

 

Tűzvédelmi oktatás: a létesítményre vonatkozó tűzvédelmi előírások ismertetése, amely elméleti részből, valamint ha külön rendelet előírja, akkor gyakorlati részből áll.

A Tűz elleni védekezésről szóló törvény 22. § (3) szerint a munkáltató köteles gondoskodni a munkavállalói, illetőleg a munkavégzésben részt vevő családtagjai évenkénti tűzvédelmi oktatásáról, valamint arról, hogy azok a munkakörükkel, tevékenységükkel kapcsolatos tűzvédelmi ismereteket a foglalkoztatásuk megkezdése előtt elsajátítsák, a tűz esetén végzendő feladataikat megismerjék.

A munkáltató azt a munkavállalót, illetőleg a munkavégzésben részt vevő családtagot, aki a tevékenységéhez szükséges tűzvédelmi ismeretekkel, illetőleg külön jogszabályban előírt tűzvédelmi szakvizsgával nem rendelkezik, az adott tevékenységgel nem foglalkoztathatja.

A 9/2015. (III. 25.) BM rendelet 7. § (1) szerint az ötnél több munkavállalót foglalkoztató vagy ötvennél több személy befogadására alkalmas helyiséget üzemeltető gazdálkodó szervezet esetén, a tűzvédelmi oktatás tananyagát legalább középszintű tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személy készítheti el. Azokban az esetekben, ahol a jogszabály felsőszintű tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személy alkalmazását írja elő, a tűzvédelmi oktatás tananyagát kizárólag felsőszintű tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személy állíthatja össze. A tűzvédelmi oktatás tananyagát a tananyag készítésére jogosult vagy az általa felkészített személy oktathatja.

Ha a munkáltató az új munkavállalók tűzvédelmi oktatásáról, illetve - amennyiben tűzvédelmi szabályzat készítésére kötelezett - a tűzvédelmi szabályzat megismertetéséről a munkába lépéskor - igazolt módon - nem gondoskodott, és a munkavállaló belépése óta több mint 15 nap eltelt, akkor a tűzvédelmi bírság kiszabására kerül sor. Az első fokú tűzvédelmi hatóság azt a munkavállalót, aki a munkakörével kapcsolatos tűzvédelmi előírásokat nem ismeri, az ott folytatott tevékenységtől eltiltja.

 


 

A TŰZ ELLENI VÉDEKÉZÉS KÉPZÉSE EGY GÉPJÁRMŰ SZERVIZBEN

 

Az ÓDOR Kereskedelmi és Logisztikai Kft. teljes körű, ügyfélközpontú szolgáltatást nyújt gépjármű szerviz és közúti szállítmányozás területén. 22 éves üzleti tapasztalat, 11 saját alkalmazottal és 3500 elégedett ügyféllel jelenlegi telephelyüket két éve nyitották.
 
Együttműködésünk már 7 éve tart. A vállalkozás munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi ügyeit egyaránt intézzük. A tűzoltó eszközök és felszerelések rendszerek karbantartása és ellenőrzése teszi a nyújtott szolgáltatásunkat teljessé. Nem rendszeresen, de esetenként ADR tanácsot is adunk, menteséggel szállítható fuvarmegbízások elvállalásának megerősítésé érdekében.
 
tűzvédelmi oktatás az alkalmazottaknakJelen online tűzvédelmi oktatást a cég összes alkalmazottja – autószerelők, gépkocsivezetők, szervízvezető, diszpécser, ügyvezető – valamint a telephelyen munkát végző külsösök számára készítettük.
 
tűzvédelmi oktatás akár út közben isKülönösen a nemzetközi fuvarokat teljesítő járművezetők számára felbecsülhetetlen előny, hogy akár út közben – természetesen egy pihenőhelyen – saját mobiltelefonjukról is részt tudnak venni az online tűzvédelmi oktatásokon. Az új belépő munkatársak pedig akár a munkaalkalmassági orvosi vizsgálatra várakozva is tudják teljesíteni az online tűzvédelmi oktatást (és persze a munkavédelmit is).
 
tűzvédelmi oktatás igazolássalA sikeres tesztek után kiállított igazolásokat Doksi Trezor rendszerünk tárolja és értesítést ad, ha az évente szükséges online tűzvédelmi oktatásokat ismételten meg kell tartani. A cégnél kivétel nélkül minden alkalmazott rendelkezik saját email címmel, így az ismételt online tűzvédelmi oktatások kiküldése és teljesítése egyszerű és gyors. Nem szükséges minden kollégát egyszerre kivenni a munkából és kötelezni, hogy évente meghallgassa ugyanazt az előadást.

 

 

 

AZ ONLINE TŰZVÉDELMI OKTATÁS ÖNÖKNÉL IS LEHET ILYEN EGYSZERŰ!

 

Tekintse meg korábbi megrendelők és oktatottak véleményét a rendszerről / tananyagokról - ezek valós vélemények, itt moderálásra nincs lehetőség!

 

A kapcsolat-ra kattintva kérjen információt és/vagy árajánlatot a tűzvédelmi feladatok ellátására az Online oktatási rendszerünk korlátlan használatával együtt. Lehetősége van cégünket megbízni a tűzvédelemmel együtt a kapcsolódó munkavédelmi, környezetvédelmi és ADR ügyek rendbetételével is. A keletkező dokumentumokat pedig a Doksi Trezor fogja tárolni. Keressen meg bizalommal!

 

Az bemutató oktatás-ra kattintva próbálja ki bemutató online tűzvédelmi oktatásainkat! Az első kettő ingyenes és kötelezettséggel nem jár. Munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, online munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR a 2021-es jogszabályoknak és módosításoknak megfelelően. Hiperion Tech Kft.

 

 

 

tűzvédelmi oktatás - blog személyes tartalommalSzemélyes blog: Jafar és a munkavédelem. Keresse fel, sok aktuális cikket talál itt a munka-, tűz- és környeztvédelem valamint a veszélyes áru szállítás (ADR) világából - némi személyes tartalommal keverve.

Hogyan jön házhoz az oktató és miként történik az oktatás:
Névre szóló, továbbküldhető linkek az oktatáshoz
Névre szóló, továbbküldhető
linkek az oktatáshoz
Következő
Egyszerű, online teszt
Egyszerű, online teszt
Következő
Igazolás a részvételről
Igazolás a részvételről
Válogatás online oktatásainkból:
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Klímaszerelőknek online 1.3 ADR oktatás, gázok palackos szállításához
Klímaszerelőknek online 1.3 ADR oktatás, gázok palackos szállításához Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Lőszerek szállításához online ADR 1.3 oktatás
Lőszerek szállításához online ADR 1.3 oktatás Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Munkavédelmi oktatás, a saját laptopján online
Munkavédelmi oktatás, a saját laptopján online Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK A TŰZVÉDELEM VILÁGÁBÓL

 

► 2020-04-28: Lehetséges az elektronikus tűzvédelmi oktatás?

Tűzvédelmi oktatás digitálisan?A napi gyakorlat során rendkívül eredményesen használható az elektronikus tűzvédelmi oktatás

- nagyszámú munkavállaló rendszeres, gyors, szakszerű és egyen szilárdságú tűzvédelmi oktatása, illetve

- magasan képzett munkaerő kényelmes és korszerű képzése esetén.

Még a tűzvédelmi szakemberek sőt a Katassztrófavédelem munkatársai részéről is gyakran felmerül a kérdés, elfogadható-e a távoktatásban megtartott, digitális tűzvédelmi oktatás? Nos a tűzvédelmi jogszabályok két esetben említik az online oktatást:

1., A tűzvédelmi szabályzatok készítéséről szóló BM rendelet így fogalmaz: "Az oktatás megtörténtét ... elektronikus oktatás esetén munkavállalónként azonosíthatóan igazolni kell." Ez 2017 óta hatályos szöveg, nem túlságosan régen került bele a szövegbe a módosítás. Látható, hogy a technika feljődésével a jogalkotó lépést tart, az új módszerek elismerése beépül a joganyagba.

2., Már egy 2016-ban hatálybalépett változás alapján a tűzvédelmi képesítésekről szóló BM rendelet is foglalkozik az online oktatásokkal.  A tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személy gyakorlati oktatása elektronikus úton nem teljesíthető. De ez természetes is. Például egy tűz eloltásának gyakorlati elsajátítását csak személyesen, bemutató formában lehet megtanítani. A lényeg, hogy már több éve a jogyszabály ismeri az online tűzvédelmi oktatás lehetőségét, elismerve ennek létjogosultságát.

 


Munkavédelmi oktatás, Online munkavédelmi oktatás, Munakvédelem oktatásADR oktatás, online ADR oktatás, Tűzvédelmi oktatásOnline tűzvédelmi oktatás Tűzvédelem oktatásIrodai munkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás, Online munkavédelmi oktatás, Ingyenes munkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatásMunkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás, munkavédelem, ADR 1.3 oktatás klímaszerelőknek, ADR 1.3 oktatás lőszerekhez, ADR oktatás klímaszerelőknek, ADR oktatás lőszerekhez.

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!