Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén

Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Bemutató oktatást kérek!
Bemutató oktatást kérek!
Nézzen bele!
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
 
 

 

Ez az onlinemunkavédelmi oktatás egy jelenleg is használt, a hatóságok által elfogadott munkavédelmi oktatás, irodai jellegű munkát végzők számára. Nézzen bele a fenti képekbe! Próbálja ki a 2020-as bemutató online oktatásainkat, az első kettő ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel! Amennyiben megtetszettek rendszereink, Önök számára is elkészítjük a munkakörökre szabott online munkavédelmi oktatásokat. Vegye fel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot bizalommal!

 


 

A MUNKAVÉDELMI OKTATÁSRÓL

 

A munkavédelmi törvény 55. § (1) alapján minden munkáltatónak munkavédelmi oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy alkalmazottai:

  • munkába álláskor,
  • munkahely, munkakör, munkaeszköz változása esetén,
  • új tchnológia bevezetése esetén

elsajátítsák és a foglalkoztatás teljes időtartalma alatt rendelkezzenek az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel. A munkavédelmi oktatást rendes munkaidőben kell megtartani, de a jogszabály az oktatás konkrét módjára feltételt nem határoz meg. Ezért az elméleti ismeretek elsajátítására tökéletesen elfogadható az online munkavédelmi oktatási forma. Az oktatás elvégzését a tematika megjelölésével és a résztvevő aláírásával ellátva irásban kell dokumentálni. A szükséges ismeretek megszerzéséig - a munkavédelmi oktatást követő, sikeres visszakérdezésig - munkavállaló önállóan nem végezhet munkát!

A munkavédelmi törvény 57. § (3)-ban a munkabiztonsági szaktevékenységek között nem sorolja fel sem a munkavédelmi oktatási tematika összeállítását, sem a munkavédelmi oktatás megtartását. Ezért a jogszabály szerint nem kötelező, de ennek ellenére ajánlott felkészült, az adott iparágat ismerő munkavédelmi szakember bevonása. Ennek megfelelően a munkavédelmi törvény végrehajtási rendelete munkavédelmi szakképesítéssel rendelkező személy kötelező alkalmazását írja elő.

 


 

MUNKAVÉDELMI OKTATÁS ONLINE, IRODAI MUNKAVÉGZÉS ESETÉN

 

munkavédelem fejvédő táblaEzt az online munkavédelmi oktatást az Emlékmentő Kft. részére készítettük. Tevékenységük teljesen egyedülálló Magyarországon. Korábban használatos adathordozókon tárolt, jelenleg lejátszó eszközök hiányában már elveszetnek gondolt, pótolhatatlan felvételekt digitalizálnak.

 
munkavédelem hallásvédelem táblaMegbízásunk a Kft. teljes munkavédelmi és tűzvédelmi dokumentációjának elkészítésre, a kapcsolódó oktatási tematikák kidolgozására szólt. Két telephely, 10 fő alkalmazott, jellemzően ügyfélkiszolgálási és irodai munkavégzés, képernyős munkahelyek.
 
munkavédelem légzésvédő táblaJelen online munkavédelmi oktatást azon alkalmazottak számára készítettük, akik irodai jellegű munkavégzést folytatnak, akik a konkrét digitalizálási folyamatokat végzik. Közülük mindenki kivétel nélkül rendelkezik saját email címmel, így igazolható módon személyesen részt tudott venni az oktatáson a saját okos eszközéről.
 
munkavédelem figyelem táblaAz összes alkalmazott egyszerűen és garantáltan azonos (és teljes körű) ismeretet tartalmazó munkavédemi oktatásban részesült. Az oktatás végén lévő tesztet mindenki első alkalommal sikeresen teljesítette. Az autómatikusan elkészült részvételi igazolásokat a szintén online Doksi Trezor rendszer tárolja.
 
munkavédelem zuhanásgátló táblaTermészetesen jelen online munkavédelmi oktatásnak megfelelően elkészítettük a Kft. szükséges tűzvédelmi oktatását is. Melyet az alkalmazottak szintén gyorsan és eredményesen elsajátítottak.
 
 
 

 

AZ ONLINE MUNKAVÉDELMI OKTATÁS ÖNÖKNÉL IS LEHET ILYEN EGYSZERŰ!

 

A kaplcsolat-ra kattintva KÉRJEN INFORMÁCIÓT és/vagy árajánlatot a munkavédelem feladatainak ellátására az Online oktatási rendszerünk korlátlan használatával együtt. Lehetősége van cégünktől kérni a kapcsolódó tűzvédelmi, környezetvédelmi és ADR ügyek rendbetételét is. A keletkező dokumentumokat pedig a Doksi Trezor fogja tárolni. Keressen meg bizalommal!

 
Az bemutató oktatás-ra kattintva PRÓBÁLJA KI bemutató online munkavédelmi oktatásainkat! Az első kettő ingyenes és kötelezettséggel nem jár. Munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, online munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR (2019) a legújabb, 2020-as jogszabályoknak megfelelően. Hiperion Tech Kft.
 
 

Hasznos linkek a munkavédelem területéről: munkavédelmi törvény, a munkavédelem területén is kötelező szakembert foglalkoztatni, Magyarországon a munkavédelem állami irányítása, Pénzügyminisztérium munkavédelmi témájú jelentései. A munkavédelem Nemzeti Politikája. Az egyéni védőeszközökről. Építőipari munkavédelmi kampány. Munkavédelmi hatósági jelentések. Munkavédelmi tárgyú jogszabályok. A munkahelyi kockázatértékelésről. A munkabaleseti jegyzőkönyvről. Munkavédelmi kiadványok. Nyissa meg ezeket, használja az információkat eredményesen!

 

munkavédelmi oktatás - blog személyes tartalommalSzemélyes blog: Jafar és a munkavédelem. Keresse fel, sok aktuális cikket talál itt a munka-, tűz- és környeztvédelem valamint a veszélyes áru szállítás (ADR) világából - némi személyes tartalommal keverve.

Hogyan jön házhoz az oktató és miként történik az oktatás:
Névre szóló, továbbküldhető linkek az oktatáshoz
Névre szóló, továbbküldhető
linkek az oktatáshoz
Következő
Egyszerű, online teszt
Egyszerű, online teszt
Következő
Igazolás a részvételről
Igazolás a részvételről
Válogatás online oktatásainkból:
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Klímaszerelőknek online 1.3 ADR oktatás, gázok palackos szállításához
Klímaszerelőknek online 1.3 ADR oktatás, gázok palackos szállításához Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Lőszerek szállításához online ADR 1.3 oktatás
Lőszerek szállításához online ADR 1.3 oktatás Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Munkavédelmi oktatás, a saját laptopján online
Munkavédelmi oktatás, a saját laptopján online Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!