ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához

ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
Bemutató oktatást kérek!
Bemutató oktatást kérek!
Nézzen bele!
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához
ADR oktatás online, veszélyes áru szállításához

 

Ez az online ADR oktatás egy jelenleg is használt, a hatóságok által elfogadott 1.3-as ADR oktatás - "kis ADR vizsga". A végén pedig a jogszabálynak megfelelő igazolással. Nézzen bele a képekbe! Próbálja ki a legújabb ADR változásokat is már tartalmazó bemutató oktatásainkat. Az első kettő ingyenes és nem jár kötelezettséggel. Amennyiben megtetszenek rendszereink, és veszélyes áru szállításában vesznek részt, akkor Önök számára is elkészítjük és megtartjuk az ADR 1.3 fejezete szerinti kötelező oktatásokat.

 

 

 

Vegye fel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot bizalommal! Hívjon most bátran! A veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó minden érdeklődésre, kérdésre szívesen válaszol személyesen is.

 

 

 

 


 

AZ 1.3 ADR OKTATÁSRÓL, MIÉRT ÉS KINEK KÖTELEZŐ?

 

Az ADR 1.3 pontja előírja, hogy a veszélyes áruk szállításával kapcsolatos munkakört ellátó MINDEN személyt feladatának és felelősségének megfelelően képzésben kell részesíteni. FIGYELEM, ezt az oktatást még mentességek ("kis ADR" 1.1.3.6-os mentesség; gyémánt jeles csomagolás 3.4-es mentesség) igénybevétele esetén is meg kell tartani! Az oktatásnak három részből kell állnia:

  1. általános tájékoztató oktatás,
  2. munkakörre (feladatra) szakosított oktatás,
  3. és biztonsági képzés.

Az ADR belföldi alkalmazásáról szóló ITM rendelet szerint ezeket az 1.3-as oktatásokat hatályos bizonyítvánnyal rendelkező veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó tarthatja. Az oktatás megtartásának körülményeit a rendelet nem szabályozza, így jelen elektronikus 1.3 ADR oktatás tökéletesen elfogadható képzési forma. Tanfolyam rendszerű oktatás, hatósági vizsga itt nem előírás. A munkáltató maga vagy a munkáltató által megbízott – az oktatást tartó veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó aláírásával – az oktatásban részt vevő részére igazolást állít ki. Az igazolást a jármű személyzetének a szállítás ideje alatt magánál kell tartania, és a hatóság kérésére ellenőrzéskor be kell mutatnia.

Az ismeretfelújító oktatást legkésőbb az előző oktatást követő második év végéig meg kell tartani. Több telephely esetén az egy-egy telephely vonatkozásában készült, oktatással kapcsolatos iratok eredeti vagy a munkáltató által hitelesített másolatát az adott telephelyen kell tárolni, vagy elektronikusan elérhetővé kell tenni a telephely számára.

A hivatalos és hatályos veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadók névjegyzéke az Innovációs és Technológiai Minisztérium, Közlekedési Hatóságának weblapján található meg.

Az ADR egy nemzetközi megállapodás, jelenleg a 2023-as módosítása  hatályos Magyarországon. A Magyar Közlöny 2023. június 30-i, 96. számában megjelent  az Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Megállapodás „A” és „B” Melléklete kihirdetéséről, valamint a belföldi alkalmazásának egyes kérdéseiről szóló 284/2023. (VI. 30.) Korm. rendelet. Ennek 1. számú melléklete tartalmazza az ADR 2023 magyar nyelvű változatát, 2-es számú mellékelte pedig az ADR 2023 angol nyelvű változatát.

UNECE ADR 2021Az United Nations Economic Commission for Europe (UNECE) weblapján tekinthetők meg az eredeti 2023-as ADR dokumentumok.

 

 


 

A VESZÉLYES ÁRU SZÁLLÍTÁSÁBAN RÉSZT VEVŐK KÉPZÉSE EGY MULTINÁL

 

A Coats Magyarország Kft. egy multinacionális cég, 241 főt foglalkoztató magyarországi leányvállalata. Poliészter varrócérnák előállításával és forgalmazásával foglalkozik, elsősorban a ruházati-, bőr- és cipőipar számára. A vállalkozás a cérnák festéséhez több veszélyes árut fogad, mint címzett. Illetve a gyártási folyamat során keletkező veszélyes hulladékok elszállításánál, mint csomagoló és feladó vesz részt a veszélyes áruk közúti szállításában. ADR tanácsadói megbízásunk 2017-óta tart.

ADR bárca 11.3 ADR oktatásban részesítjük - online, távokatási formában - a szállításban közreműködő alkalmazottakat felelősségük és feladataik mértékének megfelelően.

ADR bárca 2A képzést teljesítő kolléga az online oktatás és egy rövid vizsga - szóválasztós teszt után a 61/2013. (X. 17.) NFM rendeletnek megfelelő részvételi igazolást kap – melyet még a munkáltatónak is alá kell írnia. Az igazolás a jogszabálynak megfelelően 2 évig érvényes. A teszt egy könnyű szóválasztós vizsga.

ADR bárca 3A ténylegesen feladott / fogadott áruknak megfelelően elkészített oktatás alkalmas az általános tájékoztató oktatás, a megjelölt munkakörökre (feladatokra) szakosított oktatás és a biztonsági képzés ADR ismereteinek gyors és egyszerű elsajátítására. A tananyag már tartalmazza az ADR 2023-As változásait is!

Ez az oktatás nem letölthető, csináld magad oktatási tematika, sem hosszadalmas tanfolyam. Ez maga a szakszerű 1.3-as ADR oktatás. Gondtalan, online vizsga a végén a megfelelő igazolás. Nézzen bele az oktatásba a kisképekre kattintva!

 

 

AZ ONLINE ADR OKTATÁS ÖNÖKNÉL IS LEHET ILYEN EGYSZERŰ!

 

Kérem hívjon, vagy küldjön emailt elérhetőségeinken! Elkészítjük és megtartjuk cégüknek szóló 1.3-as ADR oktatásokat. A tananyag pontosan annak megfelelően kerül összeállításra, hogy Önök milyen feladatokat végeznek a veszélyes áru szállítási folyamatban. Az online oktatásokat:

  • emailben küldjük ki a linket, ahol a névre szóló oktatás elérhető,
  • mindenki a saját laptopjáról, vagy akár az okos telefonjáról vehet rajta részt,
  • tetszőleges helyről és tetszőleges időpontban lehet az oktatásokat teljesíteni,
  • a végén pedig a jogszabályoknak megfelelő adat tartalmú részvételi igazolást küldünk.

 

Tekintse meg korábbi megrendelők és ADR oktatottak véleményét a rendszerről / tananyagokról - ezek valós vélemények, moderálásra itt nincs lehetőség.

 

A kapcsolat-ra kattintva kérjen információt és/vagy árajánlatot ADR tanácsadói feladatok ellátására az Online oktatási rendszerünk korlátlan használatával együtt. Lehetősége van cégünket megbízni az ADR-el együtt a kapcsolódó munkavédelmi, környezetvédelmi és tűzvédelmi ügyek rendbetételével is. A keletkező dokumentumokat pedig a Doksi Trezor fogja tárolni. Keressen meg bizalommal!

 

Az bemutató oktatás-ra kattintva próbálja ki bemutató online oktatásainkat! Az első kettő ingyenes és kötelezettséggel nem jár. Munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR (2023!) a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Hiperion Tech Kft.

 

ADR oktatás - blog személyes tartalommalSzemélyes blog: Jafar és a munkavédelem. Keresse fel, sok aktuális cikket talál itt a munka-, tűz- és környezetvédelem valamint a veszélyes áru szállítás (ADR) világából - némi személyes tartalommal keverve.

Hogyan jön házhoz az oktató és miként történik az oktatás:
Névre szóló, továbbküldhető linkek az oktatáshoz
Névre szóló, továbbküldhető
linkek az oktatáshoz
Következő
Egyszerű, online teszt
Egyszerű, online teszt
Következő
Igazolás a részvételről
Igazolás a részvételről
Válogatás online oktatásainkból:
Klímaszerelőknek online 1.3 ADR oktatás, gázok palackos szállításához
Klímaszerelőknek online 1.3 ADR oktatás, gázok palackos szállításához Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Lőszerek szállításához online ADR 1.3 oktatás
Lőszerek szállításához online ADR 1.3 oktatás Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Munkavédelmi oktatás, a saját laptopján online
Munkavédelmi oktatás, a saját laptopján online Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés esetén Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel
Tetszőleges, dia alapú, online oktatás, visszakérdezéssel Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek
Tűzvédelmi oktatás online, elméleti ismeretek Részletekért kattintson ide Bemutató oktatást kérek

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!