Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére

Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére
Bemutató oktatást kérek!
Elfogadott részvételi igazolás azonnal.
Nézzen bele!
Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére
Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére
Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére
Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére
Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére
Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére
Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére
Online 1.3 ADR oktatás veszélyes áruk feladója részére

 

Ez az 1.3-as online ADR oktatás egy jelenleg is használt, a hatóságok által elfogadott 1.3-as ADR oktatás. Nézzen bele a képekbe! Próbálja ki 2019-es bemutató online oktatásainkat, az első kettő ingyenes és nem jár kötelezettséggel! Amennyiben megtetszettek rendszereink, Önök számára is elkészítjük az 1.3-as online ADR oktatást. Vegye fel a kapcsolatot / kérjen árajánlatot bizalommal!

 


 

Az 1.3 ADR oktatásról

 

Az ADR egy nemzetközi megállapodás, jelenleg a 2019-es módosítása hatályos Európában. Magyarországon még a 2017-es az érvényes jelenleg (frissül a weblap, amikor szükséges). Az ezt kihírdető jogszabályt ebben a Magyar Közlönyben lehet megtalálni, belföldön a most érvényes ADR megállapodás szövege a Közlöny mellékletében található, mely innen tölthető le

Az ADR 1.3 fejezete előírja, hogy a veszélyes áruk szállításával kapcsolatos munkakört ellátó személyt feladatának és felelősségénak megfelelően képzésben kell részesíteni. Az oktatásnak három részből kell állnia:

  1. általános tájékoztató oktatás,
  2. munkakörre (feladatra) szakosított oktatás,
  3. és biztonsági képzés.

Az ADR belföldi alkalmazásáról szóló NFM rendelet szerint az 1.3-as ADR oktatásokat hatályos bizonyítvánnyal rendelkező veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó tarthatja. Viszont az 1.3-as ADR oktatásról - előírt adat tartalmú - igazolást a munkáltató állítja ki! Ezt szállítás alatt a jármű személyzetének magánál kell tartania. 

A képzést ismeretfelújító oktatás keretében rendszeresen - minimum 2 évenként, de legkésőbb a naptári év végéig - ki kell egészíteni az előírásokban történt változásokkal.

 


 

1.3-as online ADR oktatás egy multinál, küldeménydarabos áruk feladójánál

 

A Coats Kft. egy multinacionális cég, 241 főt foglalkoztató magyarországi leányvállalata. Poliészter varrócérnák előállításával és forgalmazásával foglalkozik, elsősorban a ruházati, bőr- és cipőipar számára.
 
ADR tanácsadói megbízásunk 2017-óta tart. A vállalkozás a cérnák festéséhez több veszélyes árut fogad, mint címzett. Illetve a gyártási folyamat során keletkező veszélyes hulladékok elszállításánál, mint csomagoló és feladó vesz részt a veszélyes áruk közúti szállításában.
 

ADR oktatásban kell részesíteni a veszélyes áruk CSOMAGOLÓJÁNÁL, FELADÓJÁNÁL és CÍMZETTJÉNÉL közreműködő személyeket felelősségük és feladataik mértékének megfelelően, a rendelkezés 1.3 fejezete alapján.

A résztvevő sikeres teszt után a 61/2013. (X. 17.) NFM rendeletnek megfelelő részvételi igazolást kap – melyet még a munkáltatónak is alá kell írnia. Az igazolás a jogszabálynak megfelelően 2 évig érvényes.

A ténylegesen feladott / fogadott áruknak megfelelően elkészített oktatás alkalmas az általános tájékoztató oktatás, a megjelölt munkakörökre (feladatokra) szakosított oktatás és a biztonsági képzés ADR ismereteinek gyors és egyszerű elsajátítására. A tananyag tartalmazza az ADR 2019-es változásait is!

Ez az oktatás nem letölthető, csináld magad ADR oktatási tematika, ez maga a szakszerű 1.3-as online ADR oktatás, végén az igazolással. Nézzen bele az online oktatásba a kisképekre kattintva!

Amennyiben Önök is mint CSOMAGOLÓ, FELADÓ, vagy akár, mint az áru CÍMZETTJE vesznek részt veszélyes áruk közúti fuvarozásában, Önöknél is kötelező az ADR biztonsági tanácsadó alkalmazása. Továbbá, a fentieknek megfelelő, 1.3-as ADR oktatásban is kell részesíteni a közreműködő személyeket.
 
 

 

Önöknél is lehet ilyen egyszerű az 1.3 ADR oktatás!

 

A munkavédelem-re katttintvakérhet információt és/vagy árajánlatot az 1.3 ADR oktatás  ellátására az Online oktatási rendszerünk korlátlan használatával együtt. Lehetősége van cégünktől kérni az 1.3 ADR oktatással együtt a kapcsolódó többi veszélyes áru szállítási, munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi ügyek rendbetételét is. A keletkező dokumentumokat pedig a Doksi Trezor fogja tárolni. Keressen meg bizalommal!

 

Az online oktatás-ra kattintva próbálja ki bemutató, az ADR 1.3-nak megfelelő online oktatásainkat! Az első kettő ingyenes és kötelezettséggel nem jár. Munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, online munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR a 2019-es előírásoknak megfelelően. Hiperion Tech Kft.

 
 

Online munkavédelmi oktatás, munkavédelmi oktatás, munkavédelem, online munkavédelem, online munkavédelmi oktatás, munkavédelmi oktatás, munkavédelem, irodai munkavégzés, munkavédelem iradában, 1.3 online ADR oktatás, online ADR oktatás, ADR oktatás, ADR, ADR 1.3, ADR 1.3 oktatás, 1.3 ADR oktatás, online 1.3 oktatás, 1.3 oktatás, 1.3, tűzvédelem, tűzvédelmi oktatás, online tűzvédelmi oktatás, iparbiztonság.

Hogyan jön házhoz az oktató és miként történik az oktatás:
Névre szóló, továbbküldhető linkek az oktatáshoz
Névre szóló, továbbküldhető
linkek az oktatáshoz
Következő
Egyszerű, online teszt
Egyszerű, online teszt
Következő
Igazolás a részvételről
Igazolás a részvételről
További ízelítő oktatásainkból, melyet partnereinknek készítettünk:
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés, képernyős munkahely esetén
Online munkavédelmi oktatás, irodai munkavégzés, képernyős munkahely esetén Részletek Bemutató oktatást kérek
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben
Online munkavédelmi oktatás, műszakos munkakörben Részletek Bemutató oktatást kérek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek
Online tűzvédelmi oktatás, elméleti ismeretek Részletek Bemutató oktatást kérek

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!