Próbálja ki online oktatásainkat!

 
 

Reméljük megtapasztalja rendszereink előnyeit. Kötelezettség nélkül, egyszerűen:

 1. Töltse ki a túloldali mezőket, a legördülő menüből válasszon oktatást.
 2. Most munkavédelmi, tűzvédelmi vagy ADR online oktatást is választhat.
 3. Egymás után két különböző oktatás elvégzésére is van lehetősége!
 4. Amint megnyomta a Kérem az online oktatás gombot, egy emailt fog kapni, benne az oktatást tartalmazó linkkel.

Ha megtetszett fejlesztésünk, Önöknél is lehet ilyen egyszerű a munkvédelmi és/vagy tűzvédelmi online oktatás! Vegye fel velülnk a kapcsolatot, a munkavédelem-re kattintva!

 • rendbe tesszük iratait,
 • elkészítjük a személyre szabott oktatási tematikákat,
 • megtartjuk az oktatásokat.
 

 

Kérjen ajánlatot az Online oktatásra és a komplex szolgáltatásainkra!
 • Vállakozásunk számos téren rendelkezik jelentős ipari tapasztalatokkal. Ezt kihasználva dolgozunk partnereinknek, végezzük a bejárásokat készítjük el a szükséges dokumentumokat, állítjuk össze az oktatási tematikákat.
 • Elegendő egy munkavédelmi szakembert megbízni, akinek kellő rálátása van e négy feladatkörre. Egyszerűbb, hatékonyabb és olcsóbb együttműködés! Rendezett dokumentumok, precízen elkészített munkahelyi kockázatértékelés, személyre szabott tűz- és munkavédelmi oktatások, elkerülhető munkabalesetek. Ezek az eredmények, amennyiben megtisztelnek ajánlatkérésükkel és megbízást adnak cégünknek.
 • A tényleges munkakörnyezethez igazítva készítjük el a szükséges oktatásokat. Saját logó, fényképek a valódi veszélyekről, konkrétumok, semmi felesleges információ. Lehetőség van az oktatási csomag munkakörönkénti összeállítására. Sőt akár egy-egy konkrét munkavállalóra is lehet a tematikákat optimalizálni. Nincs többé álltalános, unalmas munkavédelmi oktatás!
 • Munkánk során elmagyarázzuk a dolgozóknak, hogy a munkavédelmi, tűzvédelmi erőfeszítések az ő érdekeiket szolgálja.
 

 

Vegye fel velülnk a kapcsolatot, a munkavédelem-re kattintva! Munkavédelem, munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, online munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR (2021!) a 2021-es jogszabályoknak megfelelően!

 

Akik már az Oktatás itt és most rendszert választották:

 Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások          Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások Online munka-, tűz-, és ADR oktatások

 

ADR oktatás - blog személyes tartalommalSzemélyes blog: Jafar és a munkavédelem. Keresse fel, sok aktuális cikket talál itt a munka-, tűz- és környeztvédelem valamint a veszélyes áru szállítás (ADR) világából - némi személyes tartalommal keverve.

 

 

 

HIPERION TECH Oktató és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, Székhely: 1203 Budapest, Baross u. 5/A. C. lház. 1. em. 3.,

Telefon: 36 20 495 90 75, email: egyedicsaba@gmail.com

 

 

 

 

Munkavédelmi oktatás, Online munkavédelmi oktatás, Munakvédelem oktatásADR oktatás, online ADR oktatás, Tűzvédelmi oktatásOnline tűzvédelmi oktatás Tűzvédelem oktatásIrodai munkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás, Online munkavédelmi oktatás, Ingyenes munkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatásMunkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás, munkavédelem, ADR 1.3 oktatás klímaszerelőknek, ADR 1.3 oktatás lőszerekhez, ADR oktatás klímaszerelőknek, ADR oktatás lőszerekhez.

Tematikus linkgyűjtemény

A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!